Halk és energiatakarékos ventilátor kínálatunk

A fürdőszobai elszívó ventilátorok közül nagyon sokan választják a halk és energiatakarékos ventilátor modelleket. Ennek egyszerű oka van: nem sokan szeretnék, hogy otthonunkban egy hangosabb, zajosabb működésű ventilátor zavarja az otthoni harmóniát. Ezek a ventilátor típusok amellett, hogy alacsony zajszinten, csendesen szellőztetik át a helyiséget, energiatakarékosak, így ha költséghatékonyan szeretnénk megoldani a légáramlást az adott térben, érdemes a halk, energiatakarékos ventilátor modellek közül választani.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Helios M1 Minivent ventilátor

54 483 Ft158 496 Ft
SAF Quiet halk fürdőszoba ventilátorSAF Quiet halk fürdőszoba ventilátor
Ajánlott termék

SAF Quiet T halk fürdőszoba wc ventilátor időzítővel

25 917 Ft76 004 Ft

SAF Quiet TH halk fürdőszoba wc ventilátor páraérzékelővel

28 703 Ft51 653 Ft

LHV ablak ventilátor

18 315 Ft84 073 Ft

SAF Quiet halk fürdőszoba wc ventilátor

21 530 Ft66 846 Ft

Vent Axia Centra DC motoros energiatakarékos ventilátor

46 873 Ft60 786 Ft

RENSON Waves levegőminőség érzékelős axiál ventilátor WIFI mobil applikációval

132 860 Ft155 851 Ft

A halk és energiatakarékos ventilátor típusok kisebb és közepes helyiségek szellőztetésére alkalmasak. A variációk között megtalálhatók időzítős vagy akár páraérzékelős ventilátorok is. Az időzítő segítségével a helyiség elhagyása után is még utószellőztetést biztosítunk a fürdőszobában vagy a WC-ben. A páraérzékelős típusok pedig egy előre megadott páratartalomnál kapcsolnak be, ezáltal mindig biztosítva a friss, páramentes levegőt.

Vizes helyiségekben kifejezetten ajánljuk a ventilátor beszerelését, hiszen a nedves felületeken elszaporodhat a penészgomba, amit utána nagyon nehezen tudunk csak kiirtani. Érdemes egy elszívó ventilátor beszerelése, aminek segítségével átszellőzik a helyiség, és megelőzhetjük a penészedés kialakulását. Egy halk és energiatakarékos ventilátor kifejezetten jó megoldás erre a célra, hiszen csendesen üzemel, ez miatt szinte észrevehetetlen és nem mellesleg a működtetése is gazdaságos.

A halk és energiatakarékos ventilátor kínálatunk között letisztult, klasszikus és modern elszívók közül választhat. Szinte bármelyik háztartásban esztétikusan mutatnak, hiszen kis helyigénnyel rendelkeznek, és a típusok között megtalálhatunk falra és mennyezetre szerelhető ventilátort is, így biztosan minden fürdőszobai térben találunk olyan modellt, ami ízlésesen mutat.

Mit kell figyelembe vennünk a halk, energiatakarékos ventilátoroknál?

Először is, két kérdést kell feltennünk magunkban:

  • Milyen teljesítményű ventilátort szeretnénk?
  • Mennyire fontos számunkra, hogy a ventilátorunk csendesen működjön?

A válaszokat természetesen sok minden meghatározza: például a helyiség kialakítása, a nagysága vagy az adott szoba elhelyezkedése a lakásban.

Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, hogy pontosan milyen hangos is a választott ventilátor, érdemes figyelembe vennünk, hogy egy átlagos elszívó ventilátor körülbelül 35-40 dB zajszinten működik. Azok az elszívók, amik az átlag zajszint alatti értékkel rendelkeznek, halk ventilátornak számítanak, így érdemes ezeket az értékeket figyelembe vennünk választás előtt.

Emellett tudnunk kell azt is, hogy a halk ventilátorok nem feltétlen működnek a legnagyobb teljesítménnyel, így elsősorban a tudnunk kell, hogy milyen teljesítményű elszívóra van szükségünk, és érdemes abból kiválasztani a leghalkabb modellt. Ha úgy érzi, hogy nem biztos abban, hogy Önnek milyen teljesítményű modellre van szüksége, vagy esetleg a zajszint megállapításában támadt kétsége, forduljon bátran kollégánkhoz, aki megfelelő szakértelemmel válaszol Önnek.

Fel