Ipari axiál ventilátor kínálatunk

Az ipari ventilátorok közül az egyik legnépszerűbb az ipari axiál ventilátor, hiszen nagyon régóta a piacon vannak ezek a termékek. Elsősorban ipari használatra javasolt, viszont nagyobb háztartásokban is gyakran használják. Leginkább nagyobb terek, helyiségek szellőztetésére ajánlott. Ilyen helyiség lehet egy iroda, iskola, csarnok, raktár, mezőgazdasági létesítmény, gyárépület, étterem, parkolóház.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

APFV ipari szellőztető ventilátor

27 195 Ft53 976 Ft
FR Axiál ventilátor
Ajánlott termék

FR Axiál ventilátor fém kerettel, fújó

44 049 Ft398 276 Ft

LHV ablak ventilátor

18 315 Ft84 073 Ft
FR ipari Axiál ventilátor védőráccsal
Ajánlott termék

FR Axiál fali ventilátor védőráccsal, szívó

46 528 Ft445 605 Ft

VENTS OV ipari axiális ventilátor

50 660 Ft178 041 Ft
FR ipari Axiál ventilátor védőráccsal
Ajánlott termék

FR Axiál fali ventilátor védőráccsal, fújó

46 528 Ft445 605 Ft

VENTS OVK1 ipari axiál ventilátor

34 150 Ft56 883 Ft
FR-BC csőperemes Axiál ventilátor
Ajánlott termék

FR-BC csőperemes axiál ventilátor

52 423 Ft249 132 Ft

VENTS OVK ipari axiál ventilátor

52 311 Ft163 563 Ft

VENTS VKF csőperemes axiál ventilátor

75 298 Ft90 919 Ft

HC-3S rétegződésgátló ventilátor

202 414 Ft

Fischbach AW ipari axiál ventilátor

121 798 Ft243 267 Ft

Az ipari axiál ventilátor nagy teljesítménnyel bír, és hosszú élettartammal rendelkezik. A legtöbb típus védőráccsal van ellátva, ezáltal biztosítva van a motor teljes védelme és biztonságos üzemeltetése.Amennyiben belső falra kerül fel az axiál ventilátor, kifelé nyomjai az elhasznált levegőt. Lapátja különböző anyagokból is készülhet, kínálatunkban is található acél, alumínium, de akár antisztatikus műanyagból készült lapáttal felszerelt ventilátor.

A kifelé fújó működés által kiválóan alkalmazható helyiségek szellőztetésére. Ha az épület külső falán szeretnénk használni egy ipari axiál ventilátort, akkor fontos, hogy rácsot vagy gravitációs zsalut használjunk a megfelelő védelem érdekében, hogy megóvjuk az időjárási viszontagságoktól.

Milyen típusú ipari axiál ventilátorok vannak?

Az ipari axiál ventilátor kínálatunkban széles méretválaszték közül válogathatunk. A ventilátorok egy vagy háromfázisú motorral vannak felszerelve, ezáltal mindenki megtalálja azt, amire teljesítménybe szüksége van. Rövid és kis ellenállású csővezeték rendszerekhez tudjuk használni.

A legtöbb ipari axiál ventilátor alacsony energiafogyasztáson működik, így gazdaságos megoldást jelentenek. Csendesen, alacsony zajszinten működnek, így használhatók olyan helyiségekben is, ahol napi szinten van mozgás: éttermek, irodák, iskolák, háztartások. Golyós csapágyazással gyártják a ventilátorokat, ezáltal sokkal strapabíróbbak lesznek, és nincs szükség folyamatos karbantartásra esetükben. A beépített hővédelemnek köszönhetően nem tud túlmelegedni a motor, hiszen egy bizonyos motorhőmérséklet elérésekor lekapcsolja  a hálózatról.

Egy ipari axiális ventilátor esetében a teljes jelleggörbe tartománya nem használható, mivel nagy fojtás esetén az áramlás leválik a járókerék-lapátokról. A jelleggörbe bizonytalanná válik, amikor a lapátok mögött óriási örvények keletkeznek és a légáramlás egyenetlenné válik. Ezért fontos, hogy mindig ellenőrizzük a jelleggörbét és a megfelelő munkapont helyét.

Ha ipari axiál ventilátort szeretnénk vásárolni, akkor néhány dolgot figyelembe kell vennünk:

  •         Milyen teljesítményű ventilátort szeretnénk, milyen motorral kell, hogy rendelkezzen?
  •         Kinti vagy benti használatra vásárolunk ventilátort?
  •         Milyen méretű ventilátort tudunk elhelyezni?
  •         Milyen helyiség szellőztetetést szeretnénk megoldani?

Ha ezek után sem biztos abban, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb ipari ventilátor, akkor keresse fel kollégánkat, aki megfelelő szakértelemmel segít Önnek a döntésben és válaszol minden felmerülő kérdésre.

>>> Tekintse meg ipari ventilátor kínálatunk!