Ipari axiál ventilátor kínálatunk

Az ipari ventilátorok közül az egyik legnépszerűbb az ipari axiál ventilátor, hiszen nagyon régóta a piacon vannak ezek a termékek. Elsősorban ipari használatra javasolt, viszont nagyobb háztartásokban is gyakran használják. Leginkább nagyobb terek, helyiségek szellőztetésére ajánlott. Ilyen helyiség lehet egy iroda, iskola, csarnok, raktár, mezőgazdasági létesítmény, gyárépület, étterem, parkolóház.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

APFV ipari szellőztető ventilátor

19 280 Ft41 354 Ft
FR Axiál ventilátor
Ajánlott termék

FR Axiál ventilátor fém kerettel, fújó

36 130 Ft251 408 Ft

VENTS OV ipari axiális ventilátor

39 992 Ft140 703 Ft
FR ipari Axiál ventilátor védőráccsal
Ajánlott termék

FR Axiál fali ventilátor védőráccsal, szívó

30 306 Ft244 513 Ft

VENTS OV1 ipari axiál ventilátor

22 720 Ft41 897 Ft
FR ipari Axiál ventilátor védőráccsal
Ajánlott termék

FR Axiál fali ventilátor védőráccsal, fújó

30 306 Ft244 513 Ft

LHV ablak ventilátor

12 990 Ft56 990 Ft

VENTS OVK1 ipari axiál ventilátor

26 911 Ft44 818 Ft
FR-BC csőperemes Axiál ventilátorFR-BC csőperemes Axiál ventilátor méretei
Ajánlott termék

FR-BC csőperemes axiál ventilátor

42 431 Ft183 888 Ft

VENTS OVK ipari axiál ventilátor

41 262 Ft148 704 Ft

VENTS VKF csőperemes axiál ventilátor

44 450 Ft82 664 Ft

HC-3S rétegződésgátló ventilátor

119 436 Ft

Fischbach AW ipari axiál ventilátor

121 798 Ft243 267 Ft

Az ipari axiál ventilátor nagy teljesítménnyel bír, és hosszú élettartammal rendelkezik. A legtöbb típus védőráccsal van ellátva, ezáltal biztosítva van a motor teljes védelme és biztonságos üzemeltetése.Amennyiben belső falra kerül fel az axiál ventilátor, kifelé nyomjai az elhasznált levegőt. Lapátja különböző anyagokból is készülhet, kínálatunkban is található acél, alumínium, de akár antisztatikus műanyagból készült lapáttal felszerelt ventilátor.

A kifelé fújó működés által kiválóan alkalmazható helyiségek szellőztetésére. Ha az épület külső falán szeretnénk használni egy ipari axiál ventilátort, akkor fontos, hogy rácsot vagy gravitációs zsalut használjunk a megfelelő védelem érdekében, hogy megóvjuk az időjárási viszontagságoktól.

Milyen típusú ipari axiál ventilátorok vannak?

Az ipari axiál ventilátor kínálatunkban széles méretválaszték közül válogathatunk. A ventilátorok egy vagy háromfázisú motorral vannak felszerelve, ezáltal mindenki megtalálja azt, amire teljesítménybe szüksége van. Rövid és kis ellenállású csővezeték rendszerekhez tudjuk használni.

A legtöbb ipari axiál ventilátor alacsony energiafogyasztáson működik, így gazdaságos megoldást jelentenek. Csendesen, alacsony zajszinten működnek, így használhatók olyan helyiségekben is, ahol napi szinten van mozgás: éttermek, irodák, iskolák, háztartások. Golyós csapágyazással gyártják a ventilátorokat, ezáltal sokkal strapabíróbbak lesznek, és nincs szükség folyamatos karbantartásra esetükben. A beépített hővédelemnek köszönhetően nem tud túlmelegedni a motor, hiszen egy bizonyos motorhőmérséklet elérésekor lekapcsolja  a hálózatról.

Egy ipari axiális ventilátor esetében a teljes jelleggörbe tartománya nem használható, mivel nagy fojtás esetén az áramlás leválik a járókerék-lapátokról. A jelleggörbe bizonytalanná válik, amikor a lapátok mögött óriási örvények keletkeznek és a légáramlás egyenetlenné válik. Ezért fontos, hogy mindig ellenőrizzük a jelleggörbét és a megfelelő munkapont helyét.

Ha ipari axiál ventilátort szeretnénk vásárolni, akkor néhány dolgot figyelembe kell vennünk:

  •         Milyen teljesítményű ventilátort szeretnénk, milyen motorral kell, hogy rendelkezzen?
  •         Kinti vagy benti használatra vásárolunk ventilátort?
  •         Milyen méretű ventilátort tudunk elhelyezni?
  •         Milyen helyiség szellőztetetést szeretnénk megoldani?

Ha ezek után sem biztos abban, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb ipari ventilátor, akkor keresse fel kollégánkat, aki megfelelő szakértelemmel segít Önnek a döntésben és válaszol minden felmerülő kérdésre.

>>> Tekintse meg ipari ventilátor kínálatunk!

Fel