Ipari tetőventilátor kínálatunk

Az ipari ventilátorok között megkülönböztethetünk tetőventilátor típusokat is. Ezek a szellőztető rendszerek nagy létesítmények, panelek, gyárak, ipari területek, csarnokok tetejére helyezhetők fel. A ventilátorok teljesen korszerű és jól működő szellőztetést tudnak biztosítani nagy légterű helyiségek esetén is és alapvetően alacsony energiafogyasztással működnek.

Mind a(z) 7 találat megjelenítése

Tetőventilátor VENTS VKMK

57 901 Ft92 889 Ft

Tetőventilátor VENTS VKV

79 618 Ft114 003 Ft
STORM EC tetőventilátorSTORM EC tetőventilátor
Elfogyott

STORM EC tetőventilátor

99 013 Ft171 764 Ft

DVA tetőventilátor függőleges kifújással

71 952 Ft563 030 Ft

DHA tetőventilátor vízszintes kifújással

68 821 Ft544 275 Ft

STORM AC tetőventilátor

74 169 Ft127 305 Ft

Tetőventilátor VENTS VKH

62 727 Ft97 112 Ft

A tetőventilátor jellemzői

A tetőventilátor erős anyagból készül, hiszen minden környezeti hatásnak ellen kell, hogy álljon. Kültéri használat jellemzi őket, így folyamatosan különböző behatás éri a ventilátort, mint a hőmérséklet, esőzés és légáramlás. A tetőventilátorok külső védőráccsal rendelkeznek. Ennek a rácsnak a célja, hogy megvédje a motort és a ventilátort a madaraktól, az esetleges szennyeződésektől és egyéb idegen tárgyaktól. A ventilátorok jellemzője, hogy alacsony zajszinten működnek. A csendes működésnek köszönhetően alkalmas a panelházak és lakóházak szellőztetésére, és biztosan nem zavarja a bent lakókat a levegő elszívása és cseréje. A tetőventilátorok között több változatot különböztethetünk meg. Egyes típusok függőleges kifújással szerelhetők fel a létesítményekre, míg vannak olyan változatok, amik vízszintesen. Függőleges elhelyezés esetén, a szellőztető rendszer képes arra, hogy több szinten is cserélje és frissítse a levegőt a lakóházakban és panelekben.

A ventilátorok motorja golyóscsapágyazással van ellátva a hosszú távú működés érdekében. A szellőztető rendszer gyakran túlmelegedhet, és ez kárt tehet a motorban, ezért beépített hővédelemmel és automatikus újraindulási funkcióval vannak felszerelve. Kényelmesen és egyszerűen karbantartható a ventilátor. Választhatunk olyan típust is, ami EC energiatakarékos motorral van ellátva, ezáltal még gazdaságosabbá téve a működést.

A tetőn elhelyezkedő elszívó könnyen automatizálható a beépített funkcióknak köszönhetően. A beépített nyomáskülönbség érzékelővel és hővédelemmel ellátott szellőztető rendszerek által biztosítva van a folyamatos és zavartalan működés.

A tetőventilátorok különböző típusai:

  • a már említett függőleges és vízszintes kifújással felszerelhető centrifugális ventilátorok: ezek a tetőventilátor típusok nagy terű helyiségek, akár több szinten elhelyezkedő terek szellőztetésére ajánlottak (mint például a lakóházak, panelek, gyárak, ipari létesítmények)
  • axiális tetőventilátorok: ezek a ventilátor változatok nagy üzemi konyhák, irodaépületek szellőztetésére ajánlottak
  • a robbanásbiztos tetőventilátorok elsősorban olyan helyiségek szellőztetésére ajánlottak, ahol veszélyes gázok alakulhatnak ki, és azoknak az elszívása a cél
  • az univerzális kifúvású ventilátorok előnye, hogy kifúvási irányuk változtatható, így képesek függőleges és vízszintes kifújásra is

Ha kérdése van a tetőventilátorok kapcsán, esetleg tanácsra van szüksége, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb ventilátor típus, akkor forduljon bátran kollégánkhoz, aki segít Önnek a megfelelő döntés meghozásában!

Fel