Belső motoros BRUSHLESS konyhai elszívók jellemzői

A páraelszívók egyik legújabb és legfejlettebb találmánya a belső motoros BRUSHLESS konyhai elszívó. Ezek a konyhai elszívók kiküszöbölik a súrlódás legnagyobb részét, hiszen nem használják és feleslegessé teszik a konyhai elszívó szénkeféit. Így jóval hosszabb élettartamra tesz szert a berendezés, tehát hosszú évekig segítségünkre lehet.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

A belső motoros BRUSHLESS konyhai elszívók a többi készülékhez képest alacsonyabb zajszinten működnek, ami sok háztartásban kiemelkedően fontos. Egyes elszívók kellemetlenül nagy zajjal üzemelnek, bosszantják a lakókat, ezért számos esetben nem kapcsolják be az elszívót főzés közben, ekkor pedig ellepi a lakást a zsíros főzés közben keletkező szag és a pára. Egy BRUSHLESS motorral ellátott konyhai elszívó esetében biztosan nem lesz ilyen probléma, hiszen a halk üzemeltetés nem fogja az otthoni nyugalmat megzavarni. Az alacsony zajszint viszont nem megy a teljesítmény rovására, hiszen ezek a típusú elszívók nagy kapacitással bírnak. A nagy teljesítménynek köszönhetően nem kell megküzdenünk a zsíros szagokkal és levegővel, ami könnyen lecsapódhat konyhai bútorainkra és falainkra. Konyhánkban így friss és egészséges levegő alakul ki. Emellett páraelszívóként is funkcionál, aminek hála nem alakul ki nedves levegő az adott térben. Ezáltal kedvezőtlen körülmények alakulnak a penészgombák számára, amik enélkül könnyen megtelepednek a lakás falain. A BRUSHLESS belső motoros konyhai elszívók energiahatékony módon oldják meg a levegő elszívását, így hosszú távon jó befektetést jelentenek. A legtöbb konyhai elszívó LED világítással van ellátva, így ebben az esetben a tűzhely, főzőlap feletti világítás is megoldott.

Belső motoros BRUSHLESS konyhai elszívó működése

A belső motoros brushless konyhai elszívók kefe nélkül működnek. A kefe nélküli motor jelentős energiamegtakarítást eredményez, emellett az elszívás kifejezetten magas hatékonysággal működik egy ilyen motor esetében. Egy BRUSHLESS típusú motor akár 84%-os energiamegtakarítást is nyújthat.

Megfelelő konyhai elszívó kiválasztása

A belső motoros BRUSHLESS elszívók között több féle típust is megtalálhatunk. Egyrészt el kell döntenünk, hogy kinézetben milyen elszívót szeretnénk vagy mi illik legjobban a konyhabútorhoz. Modern, klasszikus és elegáns változatok közül is dönthetünk, anyagában tekintve akár üveg elszívót is választhatunk fekete, fehér vagy ezüst színekben. Ezek a típusok akár dizájnelemként is szolgálhatnak kinézetüknek köszönhetően.
Ezen kívül az is lényeges a döntésnél, hogy milyen légszállítású és teljesítményű konyhai elszívóra van szükségünk, ami függ a konyhánk méretétől, attól, hogy milyen gyakran főzünk, és milyen mértékű páratartalom keletkezik bent. A szükséges légszállítást mi magunk is ki tudjuk számolni, de kérhetjük szakember segítségét is. Ahhoz, hogy hatékonyan át tudjuk szellőztetni a konyhát, és ne maradjon egészségtelen levegő bent, kiemelkedően fontos, hogy megfelelő teljesítőképességű konyhai elszívót válasszunk. Jelleg alapján választhatunk fali, teleszkópos vagy mennyezetbe építhető elszívó közül, az alapján, hogy melyik számunkra a legideálisabb elhelyezés. Ez általában a konyha méretétől és lehetőségeitől függ, de sokan választanak egyes típusokat dizájn alapján.
Ha esetleg további kérdései lennének a belső motoros BRUSHLESS konyhai elszívóval kapcsolatban, vagy nem tud dönteni a termékek közül, akkor kérje kollégánk segítségét!

Fel