Hagyományos konyhai páraelszívó kínálatunk

A hagyományos konyhai páraelszívók az alapvető funkciójukat tekintve a főzés közben keletkező zsíros szagok és nedves, párás levegő elszívására alkalmasak. Ez egyrészt azért is nélkülözhetetlen egy konyhában, hogy a bútorainkra, falainkra, és a főzőlapunkra ne ragadjon rá a zsíros és párás szennyeződés. Amennyiben nincs megfelelő elszívó rendszer beépítve, úgy hamar lerakódhatnak a különböző zsíros maradványok a konyhaszigetre, amiket később nagyon nehéz eltávolítani, és emellett nyilvánvalóan nem nyújtanak túl szép látványt. Másrészről pedig egy konyhai elszívó segítségével kellemes és friss levegőt varázsolhatunk a konyhába, akár egy nagyobb ételkészítés után is. Az elszívó nélkül kellemetlen szagok járhatják be akár az egész lakásunkat, amit könnyen beszívnak bútoraink és ruháink is, így több kellemetlenséggel is szembesülhetünk a főzés közben keletkező szagoknak köszönhetően. A mindennapjainkat is megkönnyítheti az egészséges levegő, hiszen kevésbé leszünk stresszesek egy frissebb környezetben.

Azonban, hogy mindezt tökéletesen megvalósítsuk, elengedhetetlen a levegő elszívással egyidőben a friss, tiszta levegő bejutásának biztosítása a lakásba, konyhába. Ezt legegyszerűbben egy nagy légszállítású légbevezetővel vagy ideiglenes ablak nyitással tudjuk megvalósítani.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Cata F-2260 WH/L fehér standard páraelszívó

31 990 Ft

Cata F-2060 X/L inox standard páraelszívó

25 991 Ft

Davoline OLYMPIA 360 LUX PLUS festett szürke (2 motoros) standard páraelszívó

31 990 Ft

Davoline OLYMPIA 160 ST WH standard páraelszívó

21 990 Ft

Davoline OLYMPIA 150 ST WH standard páraelszívó

21 990 Ft

Cata F-2050 WH/L fehér standard páraelszívó

19 990 Ft

A hagyományos konyhai elszívó kiválasztása

Mint akármilyen más berendezési és műszaki tárgy esetében, nem csak a megjelenés alapján érdemes választanunk. Szerencsére manapság már az sem jelent problémát, hogy a konyhánkba megfelelő színben, anyagban és dizájnban találjunk elszívót, ez a hagyományos konyhai elszívók között sincs másképp. Egyszerűbb, klasszikusabb, de akár modernebb típusok közül is választhatunk, fehér, szürke, akár ezüst színekben is. Nem elsődleges, de nyilvánvalóan mindenki számára kulcsfontosságú, hogy a bútoraink, tárgyaink harmonizáljanak egymással, így ez is egy mérvadó kérdés lehet a döntés pillanatában. A megjelenés mellett azonban a legfontosabb talán az, hogy milyen teljesítményű konyhai elszívóra van szükségünk, hiszen funkciója miatt vesszük meg ezt a terméket, nem pedig dizájnelemként konyhánkba. A döntés előtt érdemes kiszámolni, hogy mekkora kapacitású konyhai páraelszívó tudja teljesíteni a szükséges elszívást. Ez függ a konyhánk adottságaitól, a rendelkezésre álló helytől, és természetesen attól is, hogy milyen gyakran tevékenykedünk, főzöcskézünk a konyhába, tehát milyen sűrűn lesz szükség a konyhai elszívóra. A teljesítmény mellett egy meghatározó kérdéskör lehet a konyhai elszívó működésének zaja. Számos esetben kulcsfontosságú kérdés, hogy a páraelszívó ne üzemeljen magas zajszinten. Ha például a konyha közel van a nappalihoz, vagy hálószobához, ahol pihenni szeretne a család többi tagja, akkor zavaró lehet a hangos elszívás. Választás előtt tehát ajánlott a zajszintre vonatkozó specifikációkat is figyelembe venni. Egyes típusok mosható szűrővel rendelkeznek. A tisztántartás segíti a hosszabb élettartamot, így akár ezt is szem előtt tarthatjuk a választásunkkor.
A hagyományos konyhai elszívókban egy beépített világítás is megtalálható, így főzés közben nem jelent majd problémát, hogy megfelelően megvilágított főzőlapon tudjuk elkészíteni a finom ételeket.

Hagyományos konyhai páraelszívót tehát abban az esetben érdemes választani, ha számunkra a funkciója a legfontosabb. Az elszívó által megszabadulunk a kellemetlen, zsíros levegőtől, és emellett a páraelszívóként is jól funkcionál a berendezés. Ennek köszönhetően elkerülhető, hogy penészgombák telepedjenek le a konyhánk falain. A hagyományos konyhai elszívók kedvező árral rendelkeznek, mégis tökéletesen megállják a helyüket, így nagyon népszerű termékek.

Amennyiben kérdése lenne a hagyományos konyhai elszívókkal kapcsolatban, esetleg segítséget szeretne kérni a megfelelőt páraelszívó kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal!

Fel