Mennyezetbe építhető páraelszívó

A mennyezetbe építhető páraelszívó a konyha álmennyezetébe építhető be, ezáltal nincs szem előtt – tehát akár kisebb vagy egy légterű (nappalival, ebédlővel) konyhába is tökéletes megoldást jelent. A mennyezeti felszerelés miatt könnyen elszívja a zsíros konyhai levegőt. Előnye ezen kívül, hogy világítással van ellátva, ami fentről kiválóan megvilágítja a főzőlapot és a konyhapultot.

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Sirius SLT-971 4V EM TW 90cm inox motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

314 989 Ft

Falmec STELLA EVO 90 fekete motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó

429 989 Ft
Falmec NUVOLA 90 LED inox motor nélkül konyhai páraelszívó
-51181 Ft

Falmec NUVOLA 90 LED inox motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó

304 989 Ft

Sirius SLT-974 EM TW WI-FI fehér motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó

494 989 Ft

Sirius SLT-971 4V EM TW 90cm fehér motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

314 989 Ft

Sirius SLT-971 4V EM TW 120cm fehér motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

369 989 Ft

Sirius SLT-971 4V EM TW 120cm inox motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

349 989 Ft
Sirius SLT-958 EM H200 TW inox motor nélkül - A készlet erejéig rendelhető! konyhai páraelszívó
-47244 Ft

Sirius SLT-958 EM H200 TW inox motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

329 989 Ft
Sirius SLT-958 EM TW fehér motor nélkül - Készlet erejéig rendelhető! konyhai páraelszívó
-114173 Ft

Sirius SLT-958 EM TW fehér motor nélkül – Készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

359 989 Ft
Sirius SLT-967 EM motor nélkül - A készlet erejéig rendelhető! konyhai páraelszívó
-88189 Ft

Sirius SLT-967 EM motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

378 990 Ft

Nodor NorBreeze ISLA SLIMOS 900 mennyezetbe építhető páraelszívó

529 989 Ft

Falmec STELLA 90 inox motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó

354 989 Ft

Falmec NUBE inox motor nélkül – A készlet erejéig rendelhető! mennyezetbe építhető páraelszívó

316 989 Ft

Egy mennyezetbe építhető páraelszívó fő jellemzői

A legtöbb mennyezetbe építhető páraelszívó modern, letisztult dizájnnal rendelkezik, így elsősorban olyan konyhákba ajánljuk, ahol egy egyszerűbb vagy kimondottan minimalista stílus van kialakítva. Abban az esetben is jó döntés lehet egy mennyezetbe építhető elszívó, ha konyhaszigettel rendelkezünk, de nem szeretnénk, hogy lelógjon egy páraelszívó a plafonból, tehát nem szeretnénk sziget konyhai elszívót. Ezek az elszívók szinte észrevehetetlenek, így minden konyhába jól mutatnak, hiszen bele illeszkednek az ottani környezetbe. Szín alapján választhatunk az alapszínek közül, de akár különlegesebb arany, ezüst vagy réz színben is találhatunk páraelszívót, ami feldobhatja a konyhánk berendezését.

Az ilyen típusú konyhai páraelszívók nagy teljesítménnyel működnek, így akár olyan helyiségekbe is képesek a teljes levegő tisztítására, ahol egy légtérben van a konyha, nappali és az ebédlő. Az amerikai konyhás nappalik egyik átka, hogy könnyen terjeng a főzés közben keletkező zsíros, nedves levegő. Ha ilyen típusú helyiséggel rendelkezünk, akkor érdemes egy magas teljesítményű konyhai elszívóra beruháznunk. Így sem a bútoraink nem fogják beszívni a konyhai szagokat, és nem lesz szükség az állandó szellőztetésre sem a tiszta és friss levegő eléréshez. A mennyezetbe építhető páraelszívók kialakításuknak és beépíthetőségüknek köszönhetően nagyobb távolságról szívják el a szagokat, így emiatt alapvetően is nagy teljesítménytől indulnak a különböző modellek.

Milyen típusú konyhai elszívót válasszunk?

A legtöbb páraelszívó külsőre hasonlóan néz ki, de belülről mégis nagyon sok tényező befolyásolhatja a páraelszívó működését. Kiemelkedően figyelni kell arra, hogy hogyan és milyen módon lehet tisztítani a zsírszűrőt, hiszen a jó tisztíthatóság hosszabb élettartamot biztosít. Akár lehet külső motorral ellátott, vagy választhatunk akár motor nélküli páraelszívót is. A kidolgozás, dizájn, kezelőgombok elhelyezkedése és működtetése. Ezen kívül meghatározó lehet, hogy milyen világítással rendelkezik a konyhai elszívó, hiszen lehet, hogy konyhapultunk megfelelő megvilágításához szükség lesz a páraelszívó fényeire is. A legideálisabb, ha ez a világítás szabályozható, hiszen akkor mindig a számunkra éppen optimális fényerőt használhatjuk.

Amennyiben kulcsfontosságú kérdés a zajszint, úgy érdemes lehet a FALMEC cég legújabb fejlesztésű rendszerét választani. Az új kialakításnak köszönhetően a konyhai páraelszívó extra halk üzemmódban képes elszívni a zsíros levegőt.
Amennyiben kérdése lenne a mennyezetbe építhető páraelszívókkal kapcsolatban, vagy csak segítségre lenne szüksége a döntésben, kérdezze kollégánkat!

Fel