Lakossági ventilátor kínálatunk

A lakossági ventilátorok használhatók otthonában és irodákban egyaránt, bárhol, ahol friss légáramlást szeretne elérni. Hiszen kinek ne lenne fontos, hogy egészséges levegőben töltse mindennapjait?

A lakossági ventilátorok kellemes levegőt varázsolnak a hálószobájába, így könnyebben át tudja majd aludni az éjszakát, és kipihenten kelhet másnap. Napközbeni használatra is javasoljuk asztali, álló, oszlop vagy mennyezeti ventilátoraink használatát, hiszen segíthet a konyhai levegő felfrissítésében, és alkalmas a terek állandó szellőztetésre és hűtésére is.

Egy mennyezeti ventilátor használata meglehetősen alacsonyabb költséggel jár, mint egy egész napos klímahasználat, és előnye, hogy teljesen át tudja mozgatni a levegőt még egy nagyobb szobában is.

Ventilátor webshopunk kínálatában elérhető a mobil levegőhűtő is. Ha valaki nem szeretne szakembert hívni a beszereléshez, akkor a mobil klíma tökéletes megoldás, és nem mellesleg teljes mértékig mozgatható a lakás különböző pontjain. Míg napközben a konyha vagy nappali térségét szeretnénk lehűteni, estére a hálószobánkba vihetjük a mobil léghűtőt, és az ottani levegőt frissíthetjük fel vele.

Otthoni, vagy irodai használatra egyaránt javasoljuk az álló, asztali, padló és oszlop ventilátor kínálatunk. Álló ventilátoraink előnye, hogy a lakás vagy iroda bármely pontjára helyezhető, és nagy teljesítményüknek köszönhetően hamar átforgatják a szobában a levegőt. Az oszlop ventilátorok is hasonlóan működnek, ennél a típusnál viszont előny, hogy kialakításuknak köszönhetően helytakarékosabbak, mint az álló ventilátorok. A letisztult, modern dizájn jóvoltából bárhol esztétikusan mutatnak, akár irodai környezetben kell elhelyeznünk egy ventilátort, akár otthon. Az asztali és padló ventilátorok minimális helyigényüknek köszönhetően a legtöbb térben kényelmesen elférnek, energiatakarékosak és kedvező áron hozzájuk lehet jutni.

Termékkínálatunkban több típusú fürdőszobai ventilátor is megtalálható. Lehetőségünk van időzítős, páraérzékelős, energiatakarékos, halk, ablakba szerelhető vagy akár csőbe dugható ventilátorok közül választani, így mindenki megtalálja a saját fürdőszobájához legjobban illő, és az adott térben alkalmazható ventilátortípust. A fürdőszobai léghűtés alapvető célja, hogy alacsony fogyasztáson, költséghatékonyan szellőztesse a mosdót és a fürdőszobai tereket. Nem csak a friss levegő miatt érdemes egy fürdőszobai ventilátor egység használata. A gyakran párásodó, nedves felületeken penészedés alakulhat ki, és ez igen sok kellemetlenséggel járhat a lakóknak, így célszerű egy fürdőszobai ventilátor beszerelése, hogy hosszú távon megelőzzük a penészedés kialakulását.

Vásárlás előtt figyelembe kell vennünk pár szempontot, hogy a megfelelő típust válasszuk:

  • Mekkora területet szeretnénk lehűteni, van-e bármilyen egyedi jellemzője, funkciója a helyiségnek?
  • Mi az elsődleges célja a ventilátorvásárlásnak? Otthonunkat szeretnék lehűteni, fürdőszobánkban szeretnénk megelőzni a párás levegő okozta lehetséges problémákat, vagy esetleg a konyhai levegő átszellőztetését szeretnénk megoldani?
  • Hol lesz lehetőségünk elhelyezni, rögzíteni a vásárolt ventilátort?

Ha még így sem biztos abban, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb termék, akkor keresse fel kollégánkat, aki az igények felmérése után segít Önnek a döntésben!

Kapcsolatfelvétel: KATTINTSON IDE!

Fel