Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Álló ventilátor FES-45

44 064 Ft

ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

25 439 Ft

Az álló ventilátor egyértelműen a háztartások, illetve a munkahelyek egyik közkedvelt hűsítő berendezése a nyáron. Szinte biztos, hogy egy ember életében legalább egy alkalommal eljön az a pillanat, hogy beruház egy álló ventilátorra. Persze a kiválasztás szempontjai a nagy teljesítményű álló ventilátor esetén is lényegesek. Az első és talán legfontosabb, hogy az álló ventilátor legyen könnyen összeszerelhető: ezt érdemes a vásárlás előtt lecsekkolni, megnézni az összeszerelési útmutatót, ha pedig olyan, amivel otthon, házilag nem tudunk megbirkózni, akkor célszerű lehet átgondolni, hogy biztosan erre a darabra van-e most szükségünk.

Használhatóságát tekintve az egyik leglényegesebb dolog a lapát átmérője. Ha csak nagyon kicsi ventilátort szeretnék, mert kis helyiségekben lesz használatban, akkor célszerű lehet egy 30 cm átmérőjű mellett letenni a voksunkat, de ha mondjuk a munkahelyünkre szánjuk vagy az otthonunk nagyobb helyiségébe, akkor az álló ventilátor lapátjának átmérője lehet 40 cm is.

Az álló ventilátor mindig jó alternatíva

A fokozatszám tekintetében is érdemes körüljárnunk az állólámpa kiválasztásának kérdését. Nyáron ugyanis a legnagyobb melegtől egészen a kissé melegebb napokig szinten mindennel találkozhatunk, éppen ezért az a legjobb, ha az állólámpa legalább három fokozattal rendelkezik. Így ugyanis könnyedén kiválaszthatjuk az adott hőmérsékletnek megfelelő légáramlást.

Az állólámpa tekintetében szintén nagyon fontos, hogy állítható legyen a magassága, hiszen mindenki másmilyen magas és az is előfordulhat, hogy máshova szeretnénk fújatni éppen a levegőt. A nagy teljesítményű álló ventilátor vásárlása során ezért mindenképpen nézzük meg, hogy a magasság állítási lehetőség rendelkezésre áll-e.

Emellett pedig az álló ventilátor vásárlásakor vizsgáljuk meg, hogy könnyen hordozható-e, nem-e fog gondot okozni, ha egyik helyiségből a másikba kell vinni. Azonban arra ügyeljünk, hogy ez a könnyű hordozhatóság ne jelentse azt, hogy rossz minőségű anyagokból készül a szerkezet.

Az álló ventilátor tökéletes alternatíva lehet azok számára, akkor allergiásak a légkondicionáló berendezésre, ám a nyári hőségben szeretnének valamilyen élhető megoldást. A fentiek szinte biztos, hogy a segítségünkre lesznek a vásárlás során, ha pedig nehézséget okozna a kiválasztás folyamata, úgy célszerű lehet szakszerű segítséget kérni a témában. 

Fel