Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Álló ventilátor FES-45

29 470 Ft
ARDES 5S41PB álló ventilátorARDES 5S41PB álló ventilátor
Elfogyott

ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

12 990 Ft

ARDES 5M40 Párásító ventilátor

42 990 Ft

ARDES 5T128R Oszlop ventilátor

45 991 Ft
ARDES 5T85R Oszlop ventilátor
Elfogyott

ARDES 5T85R Oszlop ventilátor

24 990 Ft
ARDES 5T82 Oszlop ventilátor
Elfogyott

ARDES 5T82 Oszlop ventilátor

17 990 Ft
ARDES 5T81R Oszlop ventilátor
Elfogyott

ARDES 5T81R Oszlop ventilátor

21 990 Ft
ARDES 5T75 Oszlop ventilátor
Elfogyott

ARDES 5T75 Oszlop ventilátor

13 990 Ft

Az álló ventilátor egyértelműen a háztartások, illetve a munkahelyek egyik közkedvelt hűsítő berendezése a nyáron. Szinte biztos, hogy egy ember életében legalább egy alkalommal eljön az a pillanat, hogy beruház egy álló ventilátorra. Persze a kiválasztás szempontjai a nagy teljesítményű álló ventilátor esetén is lényegesek. Az első és talán legfontosabb, hogy az álló ventilátor legyen könnyen összeszerelhető: ezt érdemes a vásárlás előtt lecsekkolni, megnézni az összeszerelési útmutatót, ha pedig olyan, amivel otthon, házilag nem tudunk megbirkózni, akkor célszerű lehet átgondolni, hogy biztosan erre a darabra van-e most szükségünk.

Használhatóságát tekintve az egyik leglényegesebb dolog a lapát átmérője. Ha csak nagyon kicsi ventilátort szeretnék, mert kis helyiségekben lesz használatban, akkor célszerű lehet egy 30 cm átmérőjű mellett letenni a voksunkat, de ha mondjuk a munkahelyünkre szánjuk vagy az otthonunk nagyobb helyiségébe, akkor az álló ventilátor lapátjának átmérője lehet 40 cm is.

Az álló ventilátor mindig jó alternatíva

A fokozatszám tekintetében is érdemes körüljárnunk az állólámpa kiválasztásának kérdését. Nyáron ugyanis a legnagyobb melegtől egészen a kissé melegebb napokig szinten mindennel találkozhatunk, éppen ezért az a legjobb, ha az állólámpa legalább három fokozattal rendelkezik. Így ugyanis könnyedén kiválaszthatjuk az adott hőmérsékletnek megfelelő légáramlást.

Az állólámpa tekintetében szintén nagyon fontos, hogy állítható legyen a magassága, hiszen mindenki másmilyen magas és az is előfordulhat, hogy máshova szeretnénk fújatni éppen a levegőt. A nagy teljesítményű álló ventilátor vásárlása során ezért mindenképpen nézzük meg, hogy a magasság állítási lehetőség rendelkezésre áll-e.

Emellett pedig az álló ventilátor vásárlásakor vizsgáljuk meg, hogy könnyen hordozható-e, nem-e fog gondot okozni, ha egyik helyiségből a másikba kell vinni. Azonban arra ügyeljünk, hogy ez a könnyű hordozhatóság ne jelentse azt, hogy rossz minőségű anyagokból készül a szerkezet.

Az álló ventilátor tökéletes alternatíva lehet azok számára, akkor allergiásak a légkondicionáló berendezésre, ám a nyári hőségben szeretnének valamilyen élhető megoldást. A fentiek szinte biztos, hogy a segítségünkre lesznek a vásárlás során, ha pedig nehézséget okozna a kiválasztás folyamata, úgy célszerű lehet szakszerű segítséget kérni a témában. 

Fel