Távirányítós mennyezeti ventilátor

A távirányítós mennyezeti ventilátor a modern technológia segítségével segítheti a kényelmünket. Egy ilyen típusú szellőztető tárgy ki-, és bekapcsolása, forgási sebességének irányítása a távirányító segítségével történik, nem pedig a falon elhelyezkedő kapcsoló által vezéreljük. A távirányítós mennyezeti ventilátor könnyen irányítható, pár egyszerű gomb segítségével indítható, illetve kikapcsolható. Ha éppen a kanapén fekve, vagy a konyhában főzőcskézés közben, akár a hálószobai ágyban pihenve szeretnék friss légáramlást elérni, fel sem kell állnunk ahhoz, hogy kellemes levegő érjen minket. A korszerű technikának köszönhetően a mai mennyezeti ventilátorok már jellemzően nem járnak nagy zajjal. A halk működésének köszönhetően akár hálószobában, nappaliban is jól alkalmazhatók, hiszen nem zavarják meg a pihenés, alvás nyugalmát. A fejlettség nem csak az alacsony zajszintben mutatkozik meg. A távirányítós mennyezeti ventilátorok korszerű stílusban gyártott darabok. Akár több féle dizájnból is választhatunk, hiszen a gyártók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy minden stílusú és színű lakásba megtaláljuk a megfelelő terméket, akár modern akár klasszikus berendezésű otthonunk.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

ARDES 5A130WR Mennyezeti ventilátor távvezérlővel

47 989 Ft

ARDES 5A130WR Mennyezeti ventilátor távvezérlővel

51 989 Ft

Költségcsökkentés a távirányítós mennyezeti ventilátor segítségével

Egy távirányítós mennyezeti ventilátor használata, a kényelem mellett költséghatékony is. Egyszerű az irányítása, a távirányító gombjainak segítségével be vagy kikapcsolhatjuk, sebességet változtathatunk vagy akár a világítást kapcsolhatjuk. Számos esetben már nem szeretnénk/nincs kedvünk felállni, vagy akár egy olyan tevékenységbe vagyunk benne, amit nem tudunk megszakítani, mint egy videóhívás a munkahelyről, vagy egy sütés-főzés közbeni elfoglaltság. Ilyen esetekben alapvetően valószínűleg hagynánk, hogy a mennyezeti ventilátor keverje tovább a levegőt, viszont a távirányítás segítségével ez könnyen megoldható. Amellett, hogy ilyen kényelmi funkciók által csökkenthetjük a használatát, költséghatékonynak mondható egyéb okok miatt is. Téli időszakban a meleg levegő felszáll a plafon felé, így sokszor alig érezzük melegnek a hőmérsékletet az adott szobában. A mennyezeti ventilátorunk elindításával felkeverhetjük a meleget a plafonnál, ami keveredik az alsóbb szinten lévő hűvösebb levegővel, ezáltal kellemes hőérzetünk alakul ki. Gyakran ilyenkor a költséges fűtés használata helyett, bőven elég a mennyezeti ventilátor légkeverése a spórolás érdekében. Nyári viszonylatba pedig természetesen jóval gazdaságosabb egy távirányítós mennyezeti ventilátor használata, mint egy klíma berendezésé.

Távirányítós mennyezeti ventilátor felszerelése

A felszerelése nem jelent kifejezetten nagy munkálatot. Könnyen felszerelhető és alapvetően nincs szükség bontási műveletekre sem (ellentétben egy klíma berendezéssel, aminek felszerelése után gyakran javítási műveletek szükségesek, mint a festés). Akár a lakás elkészülte után, vagy amikor szükségesnek érezzük, beszerelhető a plafonra egy mennyezeti ventilátor. A felszereléshez nem szükséges kifejezetten nagy hely, illetve nem kell túlságosan megtervezni sem, hiszen a plafonon általában a lámpákon kívül más nem helyezkedik el. Amit viszont kifejezetten fontos felmérnünk, hogy a ventilátor lapátjai forogni tudjanak, de emellett akármelyik mennyezeti felületre elhelyezhető a lakásunkban.

Amennyiben Ön is szeretne egy, a kényelméhez hozzájáruló mennyezeti ventilátort választani, nézzen körül a Szellőzztess.hu kínálatában. Nálunk megtalál minden szükséges terméket és a szereléshez szükséges segédanyagokat is. Ha kérdése támad, vagy esetleg segítségre lenne szüksége a döntésben, akkor kérdezze szakértő kollégánkat!