Csillár ventilátor

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Galaxy mennyezeti ventilátor lámpával

41 072 Ft

ARDES 5A130WR Mennyezeti ventilátor távvezérlővel

47 989 Ft

ARDES 5A130WR Mennyezeti ventilátor távvezérlővel

51 989 Ft
ARDES 5A107W Mennyezeti ventilátor
Elfogyott

ARDES 5A107W Mennyezeti ventilátor

31 990 Ft
ARDES 5A130D Mennyezeti ventilátor
Elfogyott

ARDES 5A130D Mennyezeti ventilátor

30 991 Ft
ARDES 5A120L Mennyezeti ventilátor
Elfogyott

ARDES 5A120L Mennyezeti ventilátor

27 990 Ft

ARDES 5A90L Mennyezeti ventilátor

22 990 Ft
ARDES 5A107D Mennyezeti ventilátor
Elfogyott

ARDES 5A107D Mennyezeti ventilátor

29 990 Ft

A csillár ventilátor kiválasztása során nagyon fontos szempont lehet, hogy olyat válasszunk, amivel egyidejűleg a világítás is megoldható. A csillár ventilátor vásárlása során azonban érdemes szem előtt tartanunk azt is, hogy mekkora is lesz a berendezés pontos súlya. Mielőtt ventilátoros mennyezeti lámpát szerelnénk fel érdemes szakértővel konzultálni a kérdésben, hogy a plafon elbírja-e a berendezést.

A ventilátoros csillár felhelyezését éppen ezért javaslatunk szerint mindig szakember végezze, illetve arra is ügyeljünk, hogy az egyes funkciók külön szabályozhatók legyenek, vagyis külön lehessen felkapcsolni a villanyt és külön üzemeltethető legyen a ventilátor. A csillár ventilátor egyébként minden évszakban nagyon hasznos lehet, bár a legtöbben csak hűsítő ventilátorként gondolnak rá a nyári melegben.

A csillár ventilátor előnyei

Pedig egy ventilátoros mennyezeti lámpa rendkívül sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik: például azt kevesen tudják, hogy télen a fűtési szezon idején meggátolják a meleg levegő rétegződését a szobában, ezáltal pedig jelentős fűtési energiát spórolhatunk meg. Emellett pedig egy csillár ventilátor a lakás dísze is lehet, hiszen lámpaként is tökéletesen funkcionál.

Mielőtt kiválasztanánk a ventilátoros csillárt mindenképpen mérjünk, ugyanis ezen berendezések esetén mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mekkora a lapátok átmérője. Ugyanis elegendő helyet kell a számukra biztosítani, nehogy összeakadjon valamilyen egyéb más dekorációval, esetleg lámpával.

A kiválasztás szempontjai

A másik nagyon fontos tényező pedig a belmagasság: ez is feltétlenül pontosan mérjük fel, még azelőtt, hogy megvásárolnánk a csillár ventilátort. Attól függően ugyanis, hogy mekkora a lakás belmagassága tudnak tanácsot adni a szakemberek a megfelelő teljesítmény kiválasztása során.

A ventilátoros mennyezeti lámpa teljesítménye légköbméterre vonatkozik, éppen ezért nem elegendő csupán az alapterületet figyelembe venni, hanem fontos, hogy helyiség magassága is mérvadó legyen. Előfordulhat ugyanis, hogy nem elegendő csupán egy készüléket felszerelni a megfelelő légáramoltatás biztosítása érdekében.

Fel