Műanyag zsalu és szelep kínálatunk

Kínálatunkban megtalálható több típusú műanyag zsalu, csőtoldó szelepek, szellőzőrácsok, légcsatorna toldó szelepek, visszacsapó szelepek, túlnyomás kibocsátó és gravitációs zsaluk. A választás természetesen több dologtól függhet. Fontos felmérnünk, hogy pontosan milyen használatra szeretnénk vásárolni és milyen helyiségben.

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

EUROPLAST NZ gravitációs zsalu szúnyoghálóval

1 447 Ft1 666 Ft

Műanyag csőtoldó visszacsapó szeleppel

841 Ft3 289 Ft

Lapos légcsatorna toldó műanyag

749 Ft2 019 Ft

EUROPLAST N szellőző rács szúnyoghálóval

1 447 Ft1 805 Ft

EUROPLAST NG szellőző rács szúnyoghálóval

1 253 Ft1 805 Ft

GRM gravitációs zsalu

11 036 Ft30 721 Ft

Vokker ventilátor visszacsapó szelep

1 105 Ft

Europlast ventilátor visszacsapó szelep

1 543 Ft1 763 Ft

Ereszelem visszacsapó szeleppel

1 916 Ft2 507 Ft

RENSON SQair légszelep központi szellőztető rendszerhez 125mm

11 775 Ft24 144 Ft

EUROPLAST ND szellőző rács szúnyoghálóval antracit színben

4 338 Ft5 495 Ft

GR gravitációs zsalu

10 528 Ft21 069 Ft

BCRG design légszelep

5 690 Ft7 189 Ft

VK túlnyomás kibocsátó zsalu

24 428 Ft207 258 Ft

Egy műanyag zsalu segítségével könnyen megakadályozható, hogy a levegő visszaáramoljon a helyiségbe. Megtalálhatók a kínálatunkban modern, letisztult megjelenésű műanyag zsaluk is, ami akármelyik lakás dizájnjába esztétikusan mutat. Ezek a típusok elsősorban fürdőszobai és mosdó helyiségekbe ajánlott használata, ahol párás, nedves, kevésbé friss levegő alakulhat ki. Egy műanyag zsaluval felszerelt szellőzőrács kiépítése nélkülözhetetlen egy szellőzőrendszer esetében. Kis és közepes helyiségekhez is egyaránt ajánlott használatuk. A zsalus szellőzőrácsok előnye, hogy a levegő visszaáramlása a helyiségbe az automatikusan visszazáródó lamellák segítségével könnyen megakadályozható. A típusok között megtalálhatók a csőcsonkkal felszerelt, és csőcsonk nélküli változatok is és emellett választhatunk olyan kivitelt is, ami rovarvédő hálóval van felszerelve, így biztosan nem kell különböző bogarakkal megküzdenünk a szobában vagy helyiségben. A gravitációs zsalu elsősorban ipari használatra javasolt, de a célja ugyanaz: a levegő ne kerüljön vissza az adott térbe. Ezek a gravitációs zsaluk (vagy más néven túlnyomás kibocsátó zsaluk) ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, így hosszú távon használhatók nagyobb helyiségek szellőztetésére is. Falnyílásba szerelhetők. A műanyag szelepek tobb befúvási vagy elszívási ponttal rendelkező szellőző rendszerekben használhatóak. Segítségükkel az egyes pontokon beszabályozható a megfelelő légáram mennyisége. Így biztosíthatjuk a lakásba befújt vagy onnan elszívott levegő egyenletes elosztását akkor is, ha nagyobb bonyolultabb szellőzőrendszert építünk.

Egy műanyag szelep segítségével megakadályozható a fordított irányú levegő áramlás. A ventilátor csőcsatlakozására szükséges felszerelni és azzal együtt használható.  A külső levegő nem fog visszaáramolni a helyiségbe. Egy műanyag szelep segít abban, hogy télen ne hűljön le túlságosan a fürdőszoba, mosdó és ne alakuljon ki nagy huzat.

A toldó idom segítségével a csőhálózatot könnyebben és gyorsabban tudjuk kiépíteni, ha megfelelő hosszt szeretnénk elérni. Többféle méretben is kapható, emellett létezik olyan változat is a toldó idom típusai között, ami alkalmas arra, hogy megakadályozza a levegő beáramlását a helyiségbe.

Ha szeretnénk megoldani, hogy a külső levegő ne áramoljon be a helyiségbe, akkor érdemes ezek közül a termékek közül választani. Fel kell mérnünk, hogy adott helyiségbe melyik típus lenne a megfelelőbb, hova tudjuk felszerelni, otthoni vagy ipari használatra szeretnénk vásárolni, és emellett rendelkezzen-e bármilyen, plusz egyéb tulajdonsággal.

Ha nem biztos a döntésben, de szeretné megoldani, hogy otthonában vagy egy ipari egységben megoldott legyen a levegő megfelelő áramlása,akkor kérje kollégánk segítségét, aki megfelelő szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy segítsen Önnek a megfelelő döntés meghozásában.

 

Fel