Porszívó kínálatunk és a típusok

A szellőztetési rendszerek elemein kívül válogathat porszívó kínálatunkból. Webshopunkban hamuporszívó és porzsák nélküli porszívó is megtalálható, attól függően, hogy milyen célra keressük az eszközt. A kiválasztás előtt érdemes felmérni az igényeket. Figyelembe kell venni, hogy pontosan milyen szívóerejű porszívóra lesz szükségünk, ami elsősorban függ attól is, hogy milyen gyakran szeretnénk használni, illetve attól is, hogy milyen típusú port és szennyeződést fogunk felszívni vele. Porszívó vásárláskor tehát – akár hamuporszívóról, akár hagyományos porszívóról van szó -, a legfontosabb kérdést az elszívási és a motor teljesítmény jelenti, de lényeges lehet a garancia kérdésköre is. Amennyiben családunkban van olyan személy, aki allergiás a porra, elengedhetetlen, hogy olyan porszívót válasszunk, ami megfelelő szűrővel rendelkezik, és nem árasztja el lakásunkat a poros levegővel.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

ARDES 4A20/F cserélhető szűrő hamuporszívóhoz

3 805 Ft

ARDES 4A20/FH cserélhető HEPA szűrő hamuporszívóhoz

5 077 Ft

ARDES 4A12 Hamuporszívó 12 Liter

25 439 Ft

BEEZ VC-L-1820-800 Porszívó

30 530 Ft

Hamuporszívó

A hamuporszívó segítségével könnyen kitisztíthatjuk a grillsütőnket, kandallónkat, kályhánkat vagy barbeque sütőnket, de akár szauna tisztítására is alkalmas. Így elsősorban vagy fűtési szezonban lehet segítségünkre, vagy a nyári grillszezonban vehetjük leginkább hasznát. A porszívóval az égés során keletkezett hamut és szennyeződéseket tudjuk eltávolítani. Hamuporszívót az alapján érdemes választani, hogy mi lesz leginkább jellemző a porszívózási szokásainkra. Egyrészt fontos előre tudnunk, hogy milyen rendszerességgel használnánk – hetente többször vagy csak alkalmanként. Másrészt érdemes figyelembe venni azt is, hogy mit szeretnénk eltávolítani, hamut vagy esetleg fűrészport. Az is kiemelkedően fontos lehet, hogy a legtöbb típus csak hideg hamu elszívására alkalmas, és csak néhány porszívó alkalmas a tűzforró hamu eltávolítására, így érdemes ezt is szem előtt tartani. Kínálatunkban megtalálhatók a hamuporszívó tartozékai is, így esetleg ha csak bizonyos elemekre lenne szüksége, azt is megtalálja nálunk.

Hagyományos porszívó

Hagyományos porszívó vásárlás esetében is rendelkezésére állunk. Kiválasztás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen típust szeretnénk. A HEPA szűrővel rendelkező porszívók a legbiztonságosabbak, nagy hatékonysággal szűrik meg a porszívóból kiáramló levegőt, így nem alakul ki egészségtelen, poros, szennyeződésekkel teli levegő otthonunkban. Azt is érdemes átgondolni, hogy nagy részben milyen padlózaton fogjuk használni, például keménypadlón vagy szőnyegen, hiszen egyes típusok más és más szívóhatással rendelkeznek a különböző felületeken. Ha fontos számunkra, hogy a porszívó működése halk legyen, akkor fordítsunk figyelmet az alacsony zajszintre. Manapság már találhatunk jó teljesítőképességgel rendelkező, de mégis viszonylag csendes porszívót. A porzsák nélküli porszívók manapság már népszerűbbek, mint a porzsákos társaik. Egy porzsák nélküli porszívó alapvetően egy mosható tartályba szívja a szennyeződéseket, ami bármikor kiüríthető. Ilyen esetben a port extra szűrőkkel kell felfogatni, amire tökéletesen alkalmas az előbb említett HEPA szűrő. Minden porszívó esetében kiemelkedően fontos, hogy megfelelően tisztítsuk az elemeket a hosszú élettartam érdekében!

Amennyiben porszívóra lenne szüksége vagy ezzel kapcsolatban lenne valamilyen kérdése, forduljon hozzánk bizalommal! Akár hagyományos porszívóra, hamuporszívóra vagy más egyéb tartozékra lenne szüksége, nézzen körül kínálatunkba.

Fel