Programozható vezérlő kínálatunk

Programozott vezérlő elektronika segítségével előre beállíthatjuk egy készülék ki és bekapcsolási idejét. Egy ilyen vezérlő előnye, hogy kényelmessé, hatékonyabbá tehetjük a szellőztető rendszereink működését, hiszen nem kell folyamatosan figyelnünk annak működését és ki-be kapcsolását.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Selfmat 101B Digitális kapcsolóóra

13 240 Ft

Selfmat-T napi kapcsoló óra

9 823 Ft

A vezérlők jellemzői

Egy programozott vezérlő lehetővé teszi, hogy napi és heti program segítségével állítsuk be az elektromos készülék működését. Akár egy hétre előre is pontosan beállíthatjuk, így akár egy gyárban, ipari létesítményben, laboratóriumban sem történhet váratlan esemény, és mindig friss és tiszta levegő lesz a térben. A vezérlő nem csak ventilátorok irányítására képes, sok más egyéb elektromos készülék programozását is megoldhatjuk vele. Ilyenek lehetnek például az úszómedence rendszerek, fűtési rendszerek, klíma berendezések, de alkalmazható bármilyen háztartási eszközre, irodákban, műhelyekben, gyárakban.

A programozást általában nagyon egyszerűen, mindenféle speciális tudás nélkül meg tudjuk oldani, hiszen a kapcsolóóra előlapján lévő beállításokkal könnyen és gyorsan elvégezhetjük a számunkra szükséges működési idő beállítását. Akár pontosan beállítható a nap, óra, perc is bizonyos programozott vezérlők esetében annak érdekében, hogy megfelelő szellőztetést biztosítsunk egy adott helyiségben.

A kapcsolóórák, vezérlők felszerelése általában nagyon egyszerű. A vezérlőt beltéri használatra javasoljuk. Könnyen rögzíthetők, általában pár csavar segítségével felszerelhető bármilyen sík felületre, falra.

Programozott vezérlő vásárlása előtt mit kell figyelembe vennünk?

Amennyiben programozott vezérlő vásárláson gondolkodunk érdemes felmérnünk, hogy milyen eszközt szeretnénk irányítani. Fontos tudnunk, hogy a kapcsolóóráknak is meg van a maguk maximális terhelhetőségük, így ezt figyelembe kell vennünk, hogy milyen áramfelvétellel rendelkező ventilátort tudunk vele kapcsolni. Egy ilyen vezérlő sok esetben megkönnyítheti a szellőztető berendezésünk működését. Egyrészt költséghatékony módon üzemel, hiszen nem szellőztet olyan esetben, amikor nincs rá szükség, másrészt kiszámítható lesz a ventilátor működése, ezáltal pontosan tudunk számolni azzal, hogy mekkora költséggel jár nekünk a szellőztető készülék működése. Időt és energiát spórolunk azáltal, hogy egyszer kell beprogramoznunk az eszközt, ezután – ha nem szeretnénk változtatni a ki-, és bekapcsolás időpontján – akkor nincs vele több dolgunk. Az eredményes szellőztetés érdekében érdemes egy vezérlőn elgondolkodni. Kínálatunkban több típusú automatika és vezérlő típus is található, fontos felmérni a vásárlás előtt, hogy adott esetben milyen eszköz teheti a leghatékonyabbá a szellőztetést. Ez függ a szellőztető rendszerünk típusától, teljesítményétől, a helyiségtől ahol meg szeretnénk oldani a légcserét, és természetesen attól, hogy mi a célunk a folyamatok vezérlésével.

Ha Ön nem biztos abban, hogy melyik automatika vagy vezérlő készülék lenne a megfelelő az Ön szellőztetési megoldásához, akkor keresse fel kollégánkat, aki szívesen ad tanácsot, és segít az Ön számára leghatékonyabb eszköz kiválasztásában!

 

Fel