Asztali ventilátor kínálatunk

Az asztali ventilátor az egyik legnépszerűbb nyári, hűsítő ventilátor. Egyik legfőbb előnye, hogy kedvező áron tud hozzájutni a kellemes levegőre vágyó vásárló, emellett könnyen mozdítható, így akár át is helyezhető mindig abba a helyiségbe, ahol szükség van rá. Mozgathatósága miatt könnyen elkerülhetjük a levegő rétegződését, hiszen mindig abba a magasságba állíthatjuk a ventilátorunk, ahol épp szükség van rá, így például a hálószobánkba alvás közben is érezhetjük a hideg levegő áramlását.Egy asztali ventilátor azonnali intenzív friss, hűvös levegőt biztosít, így rögtön érezhető a jobb, kellemesebb hőérzet az adott helyiségben tartózkodóknak. Egy forró nyári napon vagy éjszakán nagy előnyt jelenthet, hogy egy szempillantás alatt érezhetjük magunkon a lapátok által kevert hűvös levegőt. Egyes típusok állítható fej dőlésszöggel rendelkeznek, ami segít abban, hogy mindig a megfelelő pontra irányítsuk a levegőt. A jobb légkeverés elérése érdekében egyes termékeknél lehetőség van bekapcsolni azoszcilláció funkciót. Egy asztali ventilátort leggyakrabban lakásokban alkalmazzák: nappaliban, konyhában, hálószobában, de nincs kizárva az sem, hogy irodákban, üzlethelyiségekben használják.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Asztali ventilátor FT-23A

5 913 Ft

Asztali ventilátor FT-40

8 729 Ft

Asztali ventilátor FT-30A

7 433 Ft
ARDES 5S41 Asztali ventilátor
Elfogyott

ARDES 5S41 Asztali ventilátor

17 804 Ft

ARDES 5S30 Asztali ventilátor – A készlet erejéig rendelhető!

13 985 Ft

ARDES 5EA40W Asztali ventilátor

16 532 Ft

ARDES 5EA30W Asztali ventilátor

12 713 Ft

ARDES 5EA30 Asztali ventilátor – A készlet erejéig rendelhető!

13 985 Ft

ARDES 5D30W Asztali ventilátor

17 804 Ft

Az asztali ventilátor kiválasztása

Egy hűsítő asztali ventilátor beszerzése előtt át kell gondolnunk, hogy pontosan milyen ventilátorra van szükségünk, hiszen hiába csak szezonálisan használjuk az eszközt, mégis éveken át hasznát vehetjük. Érdemes a számunkra legmegfelelőbb paraméterekkel ellátott ventilátor mellett dönteni, így biztosan nem bánjuk majd meg a választásunkat. Elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük, hogy milyen teljesítménnyel bíró ventilátorra van szükségünk. Nagyobb légterű vagy belmagasságú lakásba, nagyobb szobákba érdemes egy magas teljesítménnyel bíró ventilátort választani, nyilvánvalóan egy kisebb térbe elengedő egy alacsonyabban teljesítményű. Ha déli fekvésű helyiségbe választunk hűsítő berendezést, biztosan nagyobb teljesítményű ventilátorra lesz szükségünk, hiszen ezek a szobák gyorsabban felmelegednek. Érdemes azt is átgondolni, hogy szükségünk lesz-e a ventilátor forgására, oszcillációs funkcióra?
Amennyiben olyan helyiségbe szeretnénk az asztali ventilátort, ahol fontos a nyugalom és a csend, szem előtt kell tartanunk a zajszintet is. Manapság már választhatunk kifejezetten halk működésű ventilátorok közül is, így nem kell, hogy megzavarja a pihenésünk a ventilátorunk légkeverése. A sebességfokozatok is számottevőek lehetnek, hiszen azt is figyelembe kell vennünk, hogy szükségünk lehet akár alacsonyabb fokozatra éjszaka, vagy akár egy magasabb fokozatra a napközbeni hőségben.

Napjainkban már többféle stílusban gyártanak asztali ventilátorokat. Klasszikus és modern változatok közül válogathatunk, több színben is akár, így nem jelenthet gondot megtalálni a megfelelő típust esztétikai szempontból az otthonunkban.

Milyen előnyökkel szolgál egy álló ventilátor?

A könnyű mozgathatóság, áthelyezhetőség és a jó ár/érték arány mellett más előnyökkel is bír egy asztali ventilátor. Egy asztali ventilátorhoz nem szükséges semmilyen plusz munkálat, amint megvesszük, már használhatjuk is lakásunk bármely pontján. Egy asztali ventilátor egészségesebb, mint egy klíma berendezés, hiszen semmilyen allergiás reakciót nem okoz a hűvös levegő generálása – ellentétben egy légkondicionálóval, ahol hosszas használat után gyakran alakul ki allergiás reakció a helyiségben tartózkodóknál. A több sebesség fokozat lehetővé teszi számunkra, hogy mindig olyan mértékű légáramlást generáljunk, amire épp szükségünk van.

Amennyiben segítségre lenne szüksége az asztali ventilátor kiválasztása közben, esetleg kérdése lenne egyik termékünkkel kapcsolatban, keresse fel kollégánkat!

Fel