Zsalumozgató motor

Egy zsalumozgató motor nagy segítség lehet egy szellőztető rendszer esetében. A motor képes a szellőztető berendezés zsalujának nyitására és zárására. Számos olyan helyszínen vagy helyzetben alkalmazzák, ahol fontos, hogy bizonyos esetben lezárjon a zsalu. Ilyen lehet egy fagyvédelmi terület, ahol kiemelkedően fontos, hogy ne fagyjon le a hőcserélő. Ha hálózati feszültségkimaradás lép fel, a rugóvisszatérítésű változatok segítségével a zsaluk lezáródnak.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Segédkapcsoló BELIMO zsalumozgató motorhoz

26 078 Ft34 895 Ft

Belimo zsalumozgató motor 10Nm

76 975 Ft126 892 Ft

Belimo zsalumozgató motor 5Nm

62 979 Ft84 438 Ft

Belimo zsalumozgató motor 2Nm

52 716 Ft55 516 Ft

MP szerelőlap pillangószelep mozgató motorhoz

384 Ft4 801 Ft
AEX-12-M6 tengely hosszabbító
Elfogyott

AEX-12-M6 tengely hosszabbító pillangószelephez

960 Ft

Zsalumozgató motor felhasználása, jellemzői

Egy zsalumozgató motor általában egyszerűen és könnyen felszerelhető a szellőztető rendszerre. A felszerelés helye általában a zsalu teteje, hogy a motor működése mozgatni tudja a zsalut. Különböző típusú és teljesítményű motorok közül választhatunk, annak tekintetében, hogy milyen méretű a zsalu amihez szeretnénk használni a motort. A változatok között különböző nyomatékkal bíró motorok közül válogathatunk. A zsalumozgató segítségével a nyit/zár funkció könnyen vezérelhető.

Légtechnikai webáruházunkban kizárólag hosszú élettartammal bíró, alacsony energiafogyasztású zsalumozgatókat kínálunk. A letisztult, standard kialakítással és koncepcióval időt, energiát spórolhatunk. A hajtóművek segítségével alacsony zajszint mellett nyitódnak ki és csukódnak be a zsaluk. A zsaluk mozgásának hatására azonnal friss levegő alakulhat ki az ipari egységben, raktárban, gyárban vagy akár bármilyen laboratóriumban.

Az ilyen vezérlések általában ipari felhasználásban javasoltak, de nem kizárt az otthoni felhasználás sem. Egy ilyen motor segítségével könnyen tudunk automatizálni és vezérelni bizonyos folyamatokat, így biztonságosabbá és hosszú távon akár gazdaságosabbá tehetjük is a szellőztető berendezésünk, hiszen szabályozottan irányíthatjuk a zsaluk kinyitását és becsukását.

Kiegészítő elemek a zsalumozgató motor mellé

A zsalumozgató motorhoz szükségünk lehet segédkapcsolóra is. A segédkapcsoló segítségével könnyen állítható az automatika egység, így előre beállíthatjuk a kapcsoló segítségével, hogy pontosan mikor működjön a zsalumozgató motor. A segédkapcsoló mellett akár egy szerelőlapot is használhatunk. A szerelőlap a kör keresztmetszetű pillangószelepek mozgatásához szükséges kiegészítő. A motor felszereléséhez használhatunk tengelyhosszabbító elemet is, amit akár az imént említett szerelőlappal együtt alkalmazhatunk.

A megfelelő automatika elem kiválasztása

Zsalumozgató motorok segítségével hatékonyabbá tehetjük a szellőztető berendezésünk, hiszen energiatakarékos módon automatizálhatunk bizonyos folyamatokat. A motor egyszerűen beüzemelhető és semmilyen speciális szerszámot nem igényel. Ha Ön is azon gondolkodik, hogy hogyan tehetné még eredményesebbé a szellőztetést, hogyan lehetne költséghatékony módon megoldani a folyamatok vezérlését és egyszerűsítését, akkor válogasson automatika, vezérlő és motor kínálatunk közül. Ha kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb termék az Ön szellőztetési rendszeréhez, vagy segítséget szeretne kérni abban, hogy milyen készülékkel tehetné hatékonyabbá a szellőztető egységét, akkor kérje bátran kollégánk segítségét!