Szerelő ajtó kínálatunk

Egy szerelő ajtó elsődleges feladata, hogy az épületben, lakásban, helyiségben lévő ventilátort (vagy más egyéb elektromos vagy gépészeti eszközt, vízórát, egyéb berendezést) eltakarja, de emellett szükség esetén hozzáférhetővé is tegye azt. A szerelő ajtót, vagy más néven szervizajtót kifejezetten ezeknek a berendezéseknek a szervizelésére, javítására, karbantartására használják. Az ajtók között megtalálhatók különböző méretek és különböző anyagból készült ajtók, hiszen más és más hozzáférés és terhelhetőség szükséges az egyes egységekhez.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

VENTS D műanyag szervizajtó

1 384 Ft8 496 Ft
szerelőajtó nyitvaszerelőajtó nyitva
Ajánlott termék

Europlast PL műanyag szerelőajtó

1 473 Ft6 982 Ft

RLMA Szerelőajtó fém zárható

5 772 Ft16 048 Ft

ADAR szerelőajtó négyszögletes légcsatornához

2 217 Ft16 369 Ft

Egy szerelő ajtó segítségével könnyen hozzáférhetünk az álmennyezethez vagy a fal mögötti térhez, ezáltal az ott található gépészeti és elektromos egységek könnyen hozzáférhetők, és esetleges meghibásodás esetén javíthatók.

A legtöbb szervizajtó felhasználható lakossági és ipari egységekben, kis és közepes helyiségekben egyaránt. Beszerelésük általában egyszerű, sok esetben megoldható egy ragasztó vagy szerelőhab segítségével. Felhasználástól és a hely adottságaitól függően oldalfali és mennyezeti beszerelés is lehetséges.

Kínálatunkban megtalálhatók műanyag szervizajtók, és horganyozott acélból készült szerelő ajtó is. Műanyag szerelő ajtóink magas páratartalmú helyiségekben is hosszú élettartammal rendelkeznek, így fürdőszobákban, mosdókba is beépíthető. Ezek egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkeznek, így akár otthonunkban is megoldhatjuk, hogy ezeknek az egységeknek az elzárása esztétikus legyen. A horganyzott acélból készült változatot négyszögletes légcsatorna, szigeteletlen légcsatorna esetén érdemes beépíteni karbantartás, javítás, szerviz céljából. A kisebb mérettől (pl. 100×100 mm) a nagyobb méretekig (400×400 mm vagy 400×600 mm) választhatók a szervizajtók. A méret választás előtt fel kell mérnünk, hogy milyen és mekkora egységet szeretnénk elzárni. Egy vízóra és egy nagyobb gépészeti berendezés között nagy különbségek lehetnek, így fontos, hogy előre tudjuk azt, hogy pontosan milyen méretű és jellemzőkkel rendelkező eszközt vagy berendezést szeretnénk egy szervizajtó mögé zárni, és mekkora hely kellhet abban az esetben, ha javításra szorul a bent elzárt egység.

Szerelő ajtó választása előtt érdemes figyelembe venni pár dolgot:

  • Milyen helyiségbe lesz beszerelve a szerelő ajtó?
  • Milyen anyagból kell, hogy készüljön? Légcsatornához keresünk szervizajtót vagy bizonyos egységek elzárására?
  • Otthoni vagy ipari használatban lesz az ajtó?
  • Milyen eszközt, berendezést, egységet szeretnénk elzárni, és mekkora helyre van szükség esetleges karbantartás, javítás esetén?

Ha Ön szerelő ajtó vásárlásán gondolkodik, akkor a fent leírtak segíthetnek a döntésben. Amennyiben így sem biztos abban, hogy milyen szervizajtó lenne Önnek a legmegfelelőbb, akkor kérjen segítséget szakértő kollégánktól, aki segít Önnek a döntésben.

 

Fel