Ventilátor időzítő kínálatunk

Ha szeretné ventilátorának működését szabályozni, be- és kikapcsolását késleltetni, akkor egy ventilátor időzítő elektronikára vagy kapcsolóórás időzítőre van szüksége. Ezek az eszközök önmagukban nem használhatók, kizárólag már beépített szellőztető rendszerek, ventilátorok esetében.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Timer D1V2 időzítő elektronika

2 447 Ft

Timer D2V2 időzítő elektronika

2 447 Ft
Timer A2V2TV időzítő elektronika állítható kikapcsolási késleltetésselTimer A2V2TV időzítő elektronika állítható kikapcsolási késleltetéssel
Elfogyott

Timer A2V2TV időzítő elektronika

3 268 Ft

Timer A2V2TFIX ventilátor időzítő elektronika

2 934 Ft

Selfmat 101B Digitális kapcsolóóra

13 240 Ft
Tempo80T ütemadó elektronikaTempo80T ütemadó elektronika
Elfogyott

Tempo80T ütemadó elektronika

6 721 Ft

Selfmat-T napi kapcsoló óra

9 823 Ft

SEN-HY-I páratartalom szabályozó és időzítő süllyesztett

41 990 Ft

Ventilátoraink időzítésére alkalmasak ezek az elektronikai eszközök. A cél elsősorban ebben az esetben az lenne, hogy a WC és fürdőszoba helyiségek folyamatosan és jóval alaposabban át legyenek szellőztetve. Ezek a ventilátor időzítők programozható eszközök, amik képesek arra, hogy például a helyiség lámpájának bekapcsolásakor elindítsák a szellőztető berendezést, lekapcsolásakor pedig még bizonyos ideig működjön a szellőztetés, és meghatározott idő elteltével kapcsoljanak ki. Ha ezt a megoldást választjuk, akkor nem csak a lámpa működésekor szellőzik a helyiség, hanem még utána is, így biztosan friss levegő lesz a helyiségben.

A ventilátor időzítők között több típus is megtalálható, különböző késleltetési idővel. Egyes típusokat pár percig lehet késleltetni, míg vannak olyan modellek is, aminek segítségével akár 20 percig is tudjuk működtetni a szellőztető rendszert a lámpák lekapcsolása után. Az elektronika típusok a ventilátor burkolata alá, kötődobozba vagy szerelvénybe szerelhető. Egyes típusok kapcsolóórával is rendelkeznek, ezáltal könnyen programozhatók és tesztelhetők. Napi és heti ütemezést is létrehozhatunk a rendszerben, így minden időszakra kényelmesen beállíthatjuk a szellőztetést. A gombok segítségével a be- és kikapcsolás könnyen beállíthatóEzeket a kapcsolóórával rendelkező időzítőket sík felületre, sínre tudjuk behelyezni.

Egy ventilátor időzítő használata hasznos lehet, hiszen egyrészt költséghatékony megoldást jelent. Nem fog a szellőztetőrendszer egész nap működni, csak bizonyos esetekben, az előre beprogramozott terv alapján. Emellett sokszor szeretnénk azt is, ha a szellőztetés nem pár percig tartana, amíg a mosdóban, fürdőben vagyunk, hiszen annyi idő alatt nehéz még egy jó teljesítményű ventilátornak is elszívni az elhasznált, párás levegőt. A késleltetéssel megoldjuk azt, hogy a helyiség elhagyása után is szellőztessen a ventilátor, ezáltal mire legközelebb a fürdőszobába megyünk, friss levegő fog várni minket.

Ventilátor időzítő vásárlás előtt fontos felmérnünk néhány dolgot:

  •         Szeretnénk-e folyamatosan manuálisan állítani a be- és kikapcsolást? Ebben az esetben kapcsolóórás időzítőre van szükségünk.
  •         Szeretnénk, ha egy előre beprogramozott elektronika alapján működne a szellőztetés? Akkor egy időzítő elektronikára van szükségünk.
  •         Hova tudjuk elhelyezni az időzítőt?
  •         Milyen hosszú késleltetést szeretnénk elérni a helyiségben?

Ha Ön is szeretné valamelyik helyiségében megoldani az alapos és hatékony szellőztetést, akkor válasszon ventilátor időzítő készülékeink közül. Ha esetleg nem biztos abban, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb választás, akkor keresse fel kollégánkat, aki segít Önnek a döntésben.

 

 

Fel