Ipari csőventilátor kínálatunk

Egy ipari csőventilátor használatával megoldható a nagy terek és helyiségek szellőztetése. Használatuk ajánlott raktárhelyiségekben, vendéglátó egységekben, kereskedelmi helyiségekben, csarnokokban, parkolóházakban, iskolákban és irodákban egyaránt.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

DF ipari csőventilátorDF ipari csőventilátor
Ajánlott termék

Reventon DF ipari csőventilátor

35 900 Ft75 061 Ft

TT MIX PRO ipari szellőző csőventilátor

35 674 Ft49 390 Ft

VENTS VK elszívó csőventilátor

39 103 Ft73 139 Ft

VENTS TT MIX ipari csőventilátor

20 180 Ft37 960 Ft

TT SILENT csőventilátor hangcsillapított házzal

62 579 Ft219 953 Ft

VENTS VKM fémházas ipari csőventilátor

49 390 Ft533 641 Ft

ETALINE ipari csőventilátor

94 122 Ft1 150 252 Ft
ETAMASTER ipari csőventilátorETAMASTER ipari csőventilátor
Elfogyott

ETAMASTER ipari csőventilátor

31 840 Ft235 195 Ft

ISOR Szigetelt házas csőventilátor

209 907 Ft730 089 Ft

Az ipari csőventilátor működése és jellemzői

Egy ilyen csőventilátor nagy teljesítménnyel működik, ezért elsősorban ipari használatra javasolt, de nem kizárt az otthoni használat sem. Képes a poros levegő elszívására is, így raktárhelyiségekben, gyárakban, parkolóházakban is kiválóan képes elszívnia poros levegőt. Amennyiben egy ilyen helyiség szellőztetését kell megoldani, vagy esetleg a levegő hőmérséklete változik és magas hőfokú levegőt kell kiszívni a helyiségből, már egy erős teljesítményű ipari csőventilátorban kell gondolkodnunk. Ezek a ventilátorok képesek arra, hogy a magas hőmérsékletű levegőt is eltávolítsák a helyiségből és mivel motorjuk a légáramon kívül helyezkedik el, a motor nem károsodik ezektől a szennyeződésektől és az esetleges magas hőmérséklettől. 

Egyes típusok plusz szűrővel is rendelkeznek, ami segít távol tartani a szennyeződéseket a lapáttól és a csapágyazástól. Ha ezek a szennyeződések lerakódnának akár a motoron, akár egyes alkatrészein a ventilátornak, akkor az elszívó rendszer könnyen meghibásodna.

Egy ipari csőventilátor hosszú élettartammal rendelkezik, erős és strapabíró motorral van felszerelve, így ha hosszú távra szeretnénk megoldani a szellőztetést az adott helyiségben, egy ilyen ventilátor jó megoldás lehet. Az ipari csőventilátorok több sebességes kivitelben készülnek, így gazdaságosan lehet működtetni őket. Mindig olyan sebességgel működnek, hogy az adott körülményhez képest ne működjön se túl, se alul, ezáltal energia hatékonyan, pazarlás nélkül tudnak működni. Több féle típus kapható, így minden méretű helyiségben és minden körülményhez igazodva tudunk ajánlani ipari ventilátort.

Mit érdemes eldönteni a ventilátor vásárlása előtt?

  • Elsősorban tudnunk kell, hogy milyen teljesítményű ventilátort szeretnénk, hiszen egyes speciális körülmények miatt, akár szükség lehet egy erősebb motorú elszívó rendszerre
  • Fontos a vásárlás előtt még azt is felmérni, hogy milyen helyiségbe szeretnénk megoldani a levegő áramoltatását, mennyire lesz igénybe véve a ventilátor és milyen levegőt fog elszívni. A szennyeződött, poros levegő elszívásához egy nagy teljesítményű ventilátorra van szükség, ami bírja a különböző hőmérsékletű és tisztaságú levegőt is.
  • Hova fogjuk tudni beszerelni a ventilátort és hogyan férünk hozzá az adott helyhez? Szükség van-e bármilyen kiegészítő alkatrészre a ventilátor beszereléséhez?

Amennyiben a részletes leírásunk után sem biztos abban, hogy melyik típusú, teljesítményű és méretű ventilátorra lenne szüksége, akkor forduljon bátran kollégánkhoz, aki segít Önnek a megfelelő döntés meghozásában és válaszol minden felmerülő kérdésre. 

>>> Tekintse meg ipari ventilátor kínálatunk!

 

Fel