Műanyag szellőzőrács kínálatunk

A szellőzőrács kiépítése minden szellőzőrendszer esetében nélkülözhetetlen, és sok esetben műanyag szellőzőrácsot érdemes választani. Használhatjuk az ipari egységekben, de akár otthon is: fürdőszobában, konyhában, WC helyiségben. Műanyag szellőzőrács széles választékát kínáljuk. A levegőt teljes mértékben átereszti, biztosítja a légáramlást. A műanyag szellőzőrácsok alkalmazhatók befúvó és elszívó szellőztetésre is. Kis és közepes helyiségekhez ajánlott használatuk. Leginkább beltéri használatra javasolt a műanyag borítása miatt, hiszen az időjárási viszontagságok megviselhetik hosszú távon, de egyes típusok kültérre is szerelhetőek.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

BVS kör szellőzőrács csőcsonkkal, szúnyoghálóval

545 Ft1 091 Ft

EUROPLAST NZ gravitációs zsalu szúnyoghálóval

1 557 Ft1 750 Ft

VR szellőző rács csőcsonkkal, szúnyoghálóval

757 Ft998 Ft

MV négyszögletes műanyag rács szúnyoghálóval

1 106 Ft4 813 Ft

EUROPLAST N szellőző rács szúnyoghálóval

1 557 Ft1 871 Ft

EUROPLAST NG szellőző rács szúnyoghálóval

1 388 Ft1 871 Ft

NGA műanyag mennyezeti szellőzőrács

1 693 Ft2 073 Ft

MVR műanyag ajtórács állítható zsaluval

1 892 Ft2 273 Ft

MV2 ajtórács dupla csomagolással

1 765 Ft2 654 Ft

MV műanyag ajtórács

1 384 Ft1 765 Ft

Műanyag ajtórács VR459 dupla csomagolással

2 160 Ft

EUROPLAST ND szellőző rács szúnyoghálóval antracit színben

4 088 Ft5 100 Ft

Ajtórács fehér műanyag – 6145W

2 156 Ft

Műanyag szellőzőrácsok beszerelhetők falra és mennyezetre egyaránt.  A típusok között megtalálhatók a rovarvédővel felszerelt műanyag szellőzőrácsok is, ami a háló segítségével megakadályozzák, hogy bogarak kerüljenek a térbe.

Legtöbbjük több színben is választható, hiszen az esztétikai szempontok is fontosak.. A legelterjedtebb a fehér szín, de készülnek barna, fekete és szürke változatok is. Modern, letisztult és klasszikus variációk is megtalálhatók a különböző modellek között, így biztosan minden helyiségben megtaláljuk a legjobban mutató darabot, legyen az akár otthon vagy egy ipari használatban lévő helyiség. Csőcsonkos és csőcsonk nélküli változatok is megtalálhatók kínálatunkban.

A műanyag szellőzőrácsok közül sokan választják a zsalus változatokat. Ezeknek előnye, hogy saját magunk szabályozhatjuk a légáramlást. A levegő visszaáramlása a helyiségbe az automatikusan visszazáródó lamellák segítségével könnyen megakadályozható. Fürdőszobai és WC helyiségbe ajánljuk elsősorban ezeket a zsalus műanyag szellőzőrács típusokat. A nyílászárókra felszerelhető zsaluk között megtalálunk olyan kivitelt is, ami az egyik, vagy akár mindkét ajtóoldalra is felszerelhető.

Mit érdemes figyelembe venni a szellőzőrács kiválasztásánál?

  •         A szellőzőrács kiválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy mekkora fizikai és időjárási terhelésnek lesz kitéve a rács. Műanyag szellőzőrács választásánál fontos tudni, hogy elsősorban beltéri használatra készültek. Előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak és beszerelhetőek: sok esetben elég a felszereléshez a rögzítő csavarok vagy a szalagbilincs használata, esetleg ragasztással is megoldható. Így nincs szükség szakemberre a felszereléséhez.
  •         Túlnyomó többségben a fürdőszobai szellőztetéshez ajánljuk a műanyag szellőzőrács beépítését. A fürdőszobában vagy WC helyiségben, kialakításától függően felszerelhetjük a falra vagy akár a mennyezetre is. Ha szellőzőrácsot szeretnénk vásárolni, mindenképp érdemes felmérni a fürdőszoba kialakítását, és az alapján választani a méreteket figyelembe véve.
  •         Ha zsalus műanyag szellőzőrácson gondolkodunk, akkor fontos lemérnünk az ajtó vastagságát a megfelelő szellőzőrács kiválasztása előtt. Ez azért fontos, mert van egy minimum vastagság, ami alatt nem lehet használni a zsalus szellőzőrácsot.

Ha úgy érzi, hogy nem biztos abban, hogy a megfelelő szellőzőrácsot választotta ki, kérjen segítséget kollégánktól, aki minden kérdésére válaszol és segít Önnek a döntésben!

 

Fel