Műanyag szellőzőrács kínálatunk

A szellőzőrács kiépítése minden szellőzőrendszer esetében nélkülözhetetlen, és sok esetben műanyag szellőzőrácsot érdemes választani. Használhatjuk az ipari egységekben, de akár otthon is: fürdőszobában, konyhában, WC helyiségben. Műanyag szellőzőrács széles választékát kínáljuk. A levegőt teljes mértékben átereszti, biztosítja a légáramlást. A műanyag szellőzőrácsok alkalmazhatók befúvó és elszívó szellőztetésre is. Kis és közepes helyiségekhez ajánlott használatuk. Leginkább beltéri használatra javasolt a műanyag borítása miatt, hiszen az időjárási viszontagságok megviselhetik hosszú távon, de egyes típusok kültérre is szerelhetőek.

Mind a(z) 12 találat megjelenítése

BVS kör szellőzőrács csőcsonkkal, szúnyoghálóval

380 Ft804 Ft

EUROPLAST NZ gravitációs zsalu szúnyoghálóval

1 067 Ft1 194 Ft

VR szellőző rács csőcsonkkal, szúnyoghálóval

639 Ft813 Ft

MV négyszögletes műanyag rács szúnyoghálóval

874 Ft3 825 Ft

EUROPLAST N szellőző rács szúnyoghálóval

1 067 Ft1 414 Ft

EUROPLAST NG szellőző rács szúnyoghálóval

1 067 Ft1 414 Ft

NGA műanyag mennyezeti szellőzőrács

1 067 Ft1 194 Ft

MVR műanyag ajtórács állítható zsaluval

1 433 Ft1 798 Ft

MV2 ajtórács dupla csomagolással

1 363 Ft2 148 Ft

MV műanyag ajtórács

1 128 Ft1 331 Ft

Műanyag ajtórács VR459 dupla csomagolással

1 334 Ft

Ajtórács fehér műanyag – 6145W

1 480 Ft

Műanyag szellőzőrácsok beszerelhetők falra és mennyezetre egyaránt.  A típusok között megtalálhatók a rovarvédővel felszerelt műanyag szellőzőrácsok is, ami a háló segítségével megakadályozzák, hogy bogarak kerüljenek a térbe.

Legtöbbjük több színben is választható, hiszen az esztétikai szempontok is fontosak.. A legelterjedtebb a fehér szín, de készülnek barna, fekete és szürke változatok is. Modern, letisztult és klasszikus variációk is megtalálhatók a különböző modellek között, így biztosan minden helyiségben megtaláljuk a legjobban mutató darabot, legyen az akár otthon vagy egy ipari használatban lévő helyiség. Csőcsonkos és csőcsonk nélküli változatok is megtalálhatók kínálatunkban.

A műanyag szellőzőrácsok közül sokan választják a zsalus változatokat. Ezeknek előnye, hogy saját magunk szabályozhatjuk a légáramlást. A levegő visszaáramlása a helyiségbe az automatikusan visszazáródó lamellák segítségével könnyen megakadályozható. Fürdőszobai és WC helyiségbe ajánljuk elsősorban ezeket a zsalus műanyag szellőzőrács típusokat. A nyílászárókra felszerelhető zsaluk között megtalálunk olyan kivitelt is, ami az egyik, vagy akár mindkét ajtóoldalra is felszerelhető.

Mit érdemes figyelembe venni a szellőzőrács kiválasztásánál?

  •         A szellőzőrács kiválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy mekkora fizikai és időjárási terhelésnek lesz kitéve a rács. Műanyag szellőzőrács választásánál fontos tudni, hogy elsősorban beltéri használatra készültek. Előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak és beszerelhetőek: sok esetben elég a felszereléshez a rögzítő csavarok vagy a szalagbilincs használata, esetleg ragasztással is megoldható. Így nincs szükség szakemberre a felszereléséhez.
  •         Túlnyomó többségben a fürdőszobai szellőztetéshez ajánljuk a műanyag szellőzőrács beépítését. A fürdőszobában vagy WC helyiségben, kialakításától függően felszerelhetjük a falra vagy akár a mennyezetre is. Ha szellőzőrácsot szeretnénk vásárolni, mindenképp érdemes felmérni a fürdőszoba kialakítását, és az alapján választani a méreteket figyelembe véve.
  •         Ha zsalus műanyag szellőzőrácson gondolkodunk, akkor fontos lemérnünk az ajtó vastagságát a megfelelő szellőzőrács kiválasztása előtt. Ez azért fontos, mert van egy minimum vastagság, ami alatt nem lehet használni a zsalus szellőzőrácsot.

Ha úgy érzi, hogy nem biztos abban, hogy a megfelelő szellőzőrácsot választotta ki, kérjen segítséget kollégánktól, aki minden kérdésére válaszol és segít Önnek a döntésben!

 

Fel