Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor

Rendelhető

73 320 Ft

Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor applikációval vezérelhető,  energiatakarékos EC motorral (Lo-Carbon technológia) felszerelt axiális kisventilátor. Időzítő, páraérzékelő és mozgásérzékelő elektronikával felszerelt.  Extra csendes működés, alacsony fogyasztás. 100 mm csőcsatlakozással.

Menny:

A modern Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor applikáció segítségével vezérelhető Bluetooth kapcsolaton keresztül. Használata így hihetetlenül kényelmes és egyszerű A mobilapplikáció iOS és Android rendszerre is elérhető. A ventilátor bármely okos otthonba tökéletesen illeszkedik. Fürdőszoba vagy WC helyiségbe ajánljuk.

A svéd SVARA cég neve a garancia a formatervezett megjelenésre és a csendes működésre. A kisventilátor extra csendes, a gyakorlatban 17 dB! Folyamatos és szakaszos üzemben is működtethető. 3 sebességfokozattal, de ellátták időrelével, mozgásérzékelővel és páraérzékelővel is.

Mit jelent az intelligens működés? Alapbeállításként, amint a ventilátor érzékeli, hogy tartózkodik valaki a szobában, magasabb fordulatszámra kapcsol. De ha a páratartalom gyorsan emelkedik, mondjuk zuhanyzás közben, a ventilátor egyből a maximális sebességre vált, majd ha visszaáll a páratartalom a normál értékre, visszakapcsol.

Fényérzékelő funkciójának köszönhetően automatikusan működésbe lép, amikor észleli a mozgásokat, árnyékokat. Az applikáció segítségével a kívánt módon programozhatjuk a Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátort. A fényérzékenység szabályozható, illetve a készülék alapból képes megkülönböztetni például az elhaladó autók fényét a helyiségben felkapcsolt világítástól. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fog bekapcsolni csupán attól, hogy egy jármű elhajt a ház előtt.

Ha nem szeretnénk megakadályozni, hogy éjjel rögtön bekapcsoljon, amikor egy rövid mellékhelyiség látogatásra ébredünk csak fel, késleltetett működést állíthatunk be. Valamint csendes időszakokat is beprogramozhatunk, hogy ne zavarja meg a nyugalmunkat bizonyos időszakokban.

Ha nyaralunk, beállíthatjuk, hogy 12 óránként megtisztítsa a helyiség levegőjét egy választható 30, 60 vagy 90 perces program irányításával. Intelligens módon, ha időközben valakit észlel a ventilátor a helyiségben, szünetelteti a programot.

Nagy előnye az energiatakarékos Lo-Carbon technológiával készült EC motor. A maximum fogyasztása csupán 4W.

Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor tulajdonságai

  • folyamatos vagy szakaszos üzemű működés
  • 3 sebességfokozat 36/68/108m3/h
  • időrelével, mozgásérzékelővel, páraérzékelővel
  • intelligens fényérzékelővel
  • 12V (külön trafó igény nélkül) vagy 230V betáppal
  • oldalfali vagy mennyezeti beszerelés
  • mobilapplikáció segítségével vezérelhető bluetooth kapcsolattal
  • energiatakérkos DC motorral felszerelt
  • extra halk működés
  • 5 év garancia

Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor műszaki adatai

LO -Carbon SVARA időzítő/páraérzékelő/mozgásérzékelő 36/68,4/108 4 17-20 dB
Elektronika Qv [3m/h] P [W] Zajszint [dB]

Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor méretei

LO-CARBON SVARA 60 21 99 177
A B C D

Svara 12V-os fürdőszoba ventilátor méretei

Amennyiben kérdése merülne fel a fürdőszoba elszívó ventilátor beépítésével vagy a műszaki adataival kapcsolatosan, keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére. Kattintson IDE!

Nézzen meg pár videót a Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátorról!

szin

fehér

teljesitmenyfelvetelw

4

feszultseg

12VDC, 230VAC

elektronika

Fényérzékelő, Fordulatszám, Időzítő, Páraérzékelő, Távirányító

zajszintdb

17

felhasznalas

Háztartás

max-homersekletc

40

csapagyazas

golyóscsapágy

Fel